Coronavirus (COVID-19)

Den nyeste viden kan findes, ved at benytte dette LINK til
Sundhedsstyrelsens side om Coronavirus. Der er også telefonnummer til
den fælles myndighedshotline der er oprettet, til at svare på spørgsmål
omkring Coronavirus

Her i huset tager vi vores forholdsregler, og har ændret følgende ting:

  • Du må IKKE komme fysisk i lægehuset, hvis du har nogen som helst tegn på luftvejsinfektion/influenza. Det være sig: HOSTE, SNOT, ONDT I HALSEN, ONDT I MUSKLERNE, FEBER osv. Hvis du har disse symptomer skal du ALTID ringe først, og du må IKKE møde fysisk op uden en aftale, med risiko for, at du kan smitte andre i lægehuset. Heller ikke selvom du kun har milde symptomer, og egentlig kommer for at få set på noget andet. Du kan stadig smitte andre, selvom du kun har det i mild grad.
  • Vi giver ikke hånd til patienterne i øjeblikket, for at mindske smitterisikoen.
  • Vi opfordrer til, at man ikke kommer før til den aftalte tid i lægehuset, så vi ikke får for mange i venteværelset ad gangen.
  • Vi opfordrer ALLE patienter til at afspritte hænderne, både før og efter konsultationen her i huset. Der er en spritdispenser til dette formål i venteværelset.
  • Vi opfordrer alle til så vidt muligt at komme alene, alternativt højst at medbringe en pårørende, for at sikre, der ikke er for mange i venteværelset ad gangen.
  • Vi opfordrer patienter, kommuner, forsikringsselskaber OG ISÆR ARBEJDSGIVERE til at være tilbageholdende med at anmode om attester i disse ekstraordinære tider. Se evt. mere på https://www.laeger.dk/nyhed/laeger-med-opfordring-spild-ikke-vores-tid-paa-papirarbejde-der-kan-vente. Det er ikke muligt at lave attesterne i dagtid, og derfor kommer der et tillæg på attester på 100% for øjeblikket.

Vi vil så vidt muligt, opdatere denne side med vigtig information
omkring den aktuelle situation omkring Corona-virus. Vi må dog også være
realistiske, og erkende at det pt. går så stærkt, at situationen ændre
sig time for time og informationerne derfor må tages med forbehold. Hvis
du søger generel information, følg da linket i toppen af siden.