Covid 19 vaccination 2022-23:

Hvornår gives tilbuddet?

Tilbuddet gives til plejehjemsbeboere fra 15. september 2022. Tårs Lægehus tilbyder vaccinen på Bålhøjcenteret i Tårs torsdag, d. 22. september fra kl. 13.30 til kl. 15.00. Øvrige, der får tilbuddet er:

  • Alle personer, der er fyldt 50 år
  • Personer under 50 år, der har øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb
  • Pårørende til ovennævnte gruppe
  • Gravide i 2. og 3. trimester (efter 12. uge)
  • Personale i sundheds- og plejesektoren samt visse dele af socialsektoren

Vaccination til denne gruppe påbegyndes 3. oktober. Personer, der er fyldt 50 år, vil i 2. halvdel af september modtage en invitation til vaccination. Du kan godt bestille tid til vaccination hos os inden invitationen foreligger. Personer under 50 år inviteres ikke, men kan få tid efter aftale med lægehuset. Det kræver ikke tro og love-erklæring at blive vaccineret i lægehuset.

Vigtigt: Du kan tidligst blive vaccineret 3 måneder efter dit sidste vaccinationsstik, uanset om du tidligere har fået 2 eller 3 vacciner.

Personer, der ikke er primærvaccineret endnu, dvs. har fået mindst 2 stik, kan fortsat vaccineres, også selv om de ikke tilhører en af de grupper, der er nævnt ovenfor.

I lighed med andre vacciner kan du bestille tid enten blot til at få vaccinen eller i forbindelse med et andet ærinde i lægehuset. Du kan også få 2 eller evt. alle 3 vacciner samtidig.

Det er ikke muligt at købe vaccinen. Du kan derfor ikke blive vaccineret, hvis du ikke tilhører målgruppen – men så vil vi forvente et mildt forløb, hvis du skulle være uheldig og blive smittet.

Hvis du har andre spørgsmål omkring vaccinen må du endelig kontakte os.