Influenzavaccinationssæsonen 2021-22:

 • Vi kan i 2021-2022 tilbyde vederlagsfri vaccination til grupperne herunder i perioden 1. oktober 2021- 14. januar 2022.

Influenzavaccinationen til de voksne gives som et enkelt stik. Til børnene (mellem 2 og 6 år) er det en næsespray, som skal gives af 2 omgange med 4 ugers mellemrum.

Vaccinationen tilbydes  vederlagsfrit i perioden 01.10.21 – 14.01.22 til personer der tilhører en eller flere af nedenstående grupper:

 • Personer, der på vaccinationstidspunktet er fyldt 65 år
 • Børn mellem 2 og 6 år (næsespray)
 • Førtidspensionister
 • Kronisk syge med følgende lidelser, efter lægelig vurdering:
  – kroniske lungesygdomme
  – hjerte- og karsygdomme (undtaget isoleret forhøjet blodtryk)
  – diabetes 1 eller 2
 • Svært overvægtige (vejl. BMI > 35) efter lægelig vurdering
 • Personer med andre alvorlige sygdomme, hvor tilstanden ifølge lægens vurdering medfører, at influenza udgør en alvorlig sundhedsrisiko
 • Gravide der er mere end 12 uger henne, og for denne gruppe er perioden udvidet, således at vaccination vederlagsfrit kan gives frem til 28.02.22.
 • Husstandskontakter til svært immunsupprimerede patienter (medfødt eller erhvervet immundefekt) efter lægelig vurdering. For denne gruppe er perioden også udvidet, således at vaccination vederlagsfrit kan gives frem til 28.02.22.
 • Sundhedspersonale, herunder: læger, sygeplejersker, farmaceuter, kiropraktorer, tandlæger, afspændingspædagoger, bandagister, bioanalytikere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, jordemødre, kliniske diætister, optometrister, radiografer, audiologiassistenter, farmakonomer, fodterapeuter, neurofysiologiassistenter, tandklinikassistenter, tandplejere, tandteknikere, beskæftigelsesvejledere, plejere, plejehjemsassistenter, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, psykologer, lægesekretærer, sundhedsservicesekretærer, portører, paramedicinere, ambulancebehandlere, ambulanceførere

Personer der ønsker sig influenzavaccineret, men som ikke falder ind under ovenstående, kan købe vaccinen. Prisen vil være: 220 kr. pr. vaccine.

Er du ejer af en virksomhed og ønsker dine ansatte vaccineret, giver vi gerne et tilbud på opgaven. Kontakt os på 98 96 15 22.

Du kan bestille tid til vaccinationen enten sammen  med en anden planlagt konsultation, eller du kan bestille tid kun til vaccination. Vi har næsten hver dag afsat 1 time i perioden fra og med 01.10.21 til og med 30.10.21 til personer, der beder om tid udelukkende til at blive vaccineret.