Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger*

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log ind med NemID/MitId” knappen når du er inde i selvbetjeningsvinduet.Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at:

  • sende et aktiveringslink
  • til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge
  • en bekræftelseskode ved tofaktorgodkendelse, hvis du vælger at logge på E-portalen med CPR-nummer og password.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret ny bruger”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.

Du kan fremadrettet selv vælge om du vil:

  1. Logge ind på e-portalen med dit CPR-nummer samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger). Det kræver dog 2-faktor godkendelse. Det vil sige der bliver sendt en mail til dig med en bekræftelseskode til din før valgte mail. Den vil stå (dog maskeret) på siden, inden du vælger at få sendt en bekræftelseskode.
  2. Logge ind med MitId

*Ovenstående gælder for personer over 15 år, der har et MitID. Er du under 15 år, skal du kontakte klinikken for at blive oprettet.